Ђорђе Давид већ дуго је део такмичења Звезде Гранда, а самим тим је дочекао и испратио бројне кандидате, али и колеге које су се на месту жирија нашле поред њега.

Тако је пред сам почетак сезоне која је завршена победом Нермина Ханџића, испратио Јелену Карлеушу, а дочекао Светлану Цецу Ражнатовић, те сада за медије открио и која му је колегиница дража.

Ђорђе Давид је "као из топа" изабрао Цецу, а потом открио да га је Јелена због тога чак и блокирала на Инстаграму.

-Између Јеце и Цеце бирам Цецу. Већ сам то и рекао. Цецом сам одушевљен. Прво снимање нас је све запратила на мрежама, разменила бројеве телефона и направила групу. Што са Јеленом није био случај. Када сам недавно рекао да ми је Цеца дража, Карлеуша ме је блокирала на Инстаграму, испричао је Давид.

Јелена се пободом финала Зведа Гранда огласила на Инстаграму следећом поруком:

 - Мени је шокантно да нисам видела буквално ни један стори, ни један твит или мим посветен финалу ЗГ. Стоји то да је Цеца својим учешћем  сахранила Пинкове звезде али сам била сигурна да су Звезде Гранда јачи бренд и да те је презивети... Неко једноставно није за ово. Ужас и штета. Какав је то спектакл некада био.... Људи су се окупљали суботом испред тв екрана да гледају, сада нико није знао ни за финале, објавила је певачица.

Фото: Принтскрин Инстаграм/karleusastar

 

На ово је уследио и Цецин одговор. Фолк дива је објавила стори који показује гледаност овогодишњег финала и тиме демановала Карлеушу.

Фото: Принтскрин Инстаграм/ cecaraznatovic

 

БОНИС ВИДЕО:

Јелена Карлеуша о "Звездама Гранда"

 

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".