Певачица Тања Савић гостовала је у једној емисији и том приликом проговорила о приватном животу и осврнула се на свог бившег супруга, Душана Јованчевића.

Фото: Инстаграм принтскрин/ tanja_savic_private

 

- Оно што нам стално треба је тај неки унутрашњи мир, који ја немам. Писало се свашта у вези Душана и мене, примирло се то, не зове ме, не пише ми и то ми највише одговара. Немамо никакав контакт и жао ми је због тога, јер сам такав родитељ који би волео да остане у контакту и са другом страном, ипак ми имао двоје деце. Просто је принудно да причамо и да пита за децу, да му ја дајем одговоре и да се деца чују с њим, али он не пита, он је тај који ништа не пита. Чује се са децом преко "Снепчета", али врло ретко - открива певачица, па наставља:

Фото: АТА имагес

 

- То је углавном оно: "Да ли вас неко повређује, да ли имате неке модрице", таква су питања од њега, јер шта год да деца напишу, он узме и скриншотује, не би ли то искористио против мене на суду. Мислим да је најпаметније, ако буде гледао ову емисију, желим да му кажем да се опусти, да зове своју децу, то ће им много значити за даљу будућност. Не брине се он за мене, хвала Богу - истакла је Тања у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Весне Галиот Гале

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".