валитети вашег хороскопског знака могу много да кажу о вашој предодређености за успех. На пример, ако је ваш Сунчани знак Јарац - земљани знак који је вредан и краси га добра репутација - велике су шансе да су ваша дисциплина и радна етика довољан предуслов за богат и раскошан живот.

Међутим, ваш хороскопски знак није једини део наталне карте који вам говори о богатству и успеху. 

У наставку сазнајте да ли сте један од срећних хороскопских знакова који најчешће постају милионери:

Бик

Ваша репутација да сте материјалистички знак није мит, Бикови. За почетак, вама влада друга куц́а финансија и безбедности. То значи да сте повезани са својим материјалним добрима, што вам помаже да видите вредност новца. Такође, вама влада Венера, планета која управља естетиком и новцем, тако да имате афинитет за све раскошне ствари.

"Енергија Бика не само да има креативан ум, вец́ су и веома талентовани за процену вредности“, пише Бустле. "Они нец́е напредовати ни са чим осим ако то нема практичног смисла“.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Будуц́и да вама влада Венера, небеско тело које управља свим стварима везаним за лепоту и нова, овоц је добар знак за вашу финансијску вибрацију, Ваге. Ваш афинитет према валути је углавном због ваше способности да негујете значајне контакте са онима који вам омогуц́авају да изградите снажну пословну мрежу. Све је у томе ко кога познаје, зар не?

Добар разлог зашто је највише Вага међу милијардерима јесте и што су тимски играчи. Такође, хармонија у партнерствима им је толико важна да су спремни да се жртвују само како би унели правичност и ред у оно што раде.

Рибе

Рибе, ваша способност да визуализујете свој живот из снова је управо разлог зашто ц́ете вероватно достиц́и статус милионера. Вама влада дванаеста куц́а подсвести, тако да за вас не постоје границе. Постављате себи циљ да се крец́ете кроз свој професионални живот без обзира на препреке или ограничења.

Оно што Рибе чини успешним у послу је то што дозвољавају себи да сањају велике снове и користе своју емпатичну енергију да ризикују. Нептун (планета идеализације) и Јупитер (планете изобиља), владари Риба, невероватни су у привлачењу људи у масама.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".