Жарко Лаушевић издао је своју аутобиографију "Падре, идиоте", а место у његовој четвртој аутобиографској књизи пронашла је и прва жена Жељка Ражнатовића Аркана, Наталија Мартиновић.

Фото: Радомир Радојчић

 

Наиме, у својој књизи Лауш је описао свој сусрет са Арканом, а речи које му је том приликом изговорио, многе ће изненадити:

- Жељка Ражнатовића срео сам два пута у животу. Оба пута случајно. Једном сам био у хотелу "Славија" са Љубом Дапчевићем кад је Аркан, одлазећи, пришао нашем столу да се поздрави са Љубом и успут да ми поручи да ме његова Наталија много цени. Наталија, његова тадашња супруга, плави цетињски анђео... Други пут сам га видео испред Радио Београда 1992., када сам чекао петогодишњег Дулета после завршене школице у Радио-групи Мике Алексића. Излази Душан уоквирен са два близанца и упознаје ме са новим другарима. Врло културна деца, један од њих каже - Пуно вас је поздравила наша мама, Наталија. Аркан ми махну из паркираног џипа поред. Отпоздравих,  написао је Лаушевић, а онда описао и следећи сусрет са Арканом, коме је присуствовао и Гага Николић:

- Стадион "Обилића" нешто касније. Ручамо "дечију радост" - брдо похованих телећих шницли и пире. Домаћинска атмосфера, лимунада и вода. Питам Цецу како је задовољна са снимањем "Коштане" са Стојаном Стојчићем...

Мало касније Жељко ме изводи на терен да прошетамо.

Треба мало да се склониш, све ће то да се заборави.

- Ја... Не могу.

- Шта не можеш?

- Да заборавим.

- Може, може, све се заборави. Иди отпутуј негде на пар година.

- Немам ни пасош, још увек, у даљем разговору који је глумац описао Жељко му је понудио помоћ, а за то је била заслужна прва жена Жељка Ражнатовића Аркана:

- Ево ти мој број, 24/7! Шта год треба! То ти је мој дуг, због Наталије. Увек је лепо говорила о теби. Нисам хтео пред Цецом...

- Хвала ти, Жељко, завршава ову епизоду глумац.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене слике са Цецине и Арканове свадбе

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".