Адмира Шеховића домаћа публика је упознала у улози дечака Милана у филму “Лепа села лепо горе”.

Након овога нисмо га много виђали у филмовима и серијама с обзиром на то да глуми претежно у позоришту, а једном приликом говорио је о својој култној улози.

Фото: принтскрин јутјуб/Ово је Србија 1914

 

-Филм је сниман 1996. у околини Пријепоља. Ја сам највише личио на Бјелогрлића и за улогу Милана изабран сам међу стотинак дечака. Халила је тумачио Милош Ђуричић из Вишеграда и зато је градом почела кружити прича да су нам улоге додијелили с разлогом јер су наводно хтјели да због рата у земљи Србин глуми муслимана и обрнуто. Тек сам пре неколико дана од Драгојевића сазнао да је то заиста била његова жеља, али да се радило о случајности да, ето, ја личим на Бијелу, рекао је он својевремено за "Блиц".

-У сећању ми је најупечатљивија сцена када је каменом требало да ударим Мицу Трофртаљку. Снимање је обустављено јер смо чекали да се направи камен од гуме и зато сам ваљда тај реквизит доживео као нешто јако важно па смо сцене више пута понављали јер бих ја, након што ударим Мицу, кренуо да ухватим камен плашећи се да ће одлетети у провалију, додао је глумац тада.

Фото: принтскрин јутјуб/Ово је Србија 1914

 

Како Адмир данас изгледа показао је водитељ Слободан Шаренац на свом профилу на Инстаграму, где је објавио заједничку фотографију са Шеховићем.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Фотографије са снимања филма "Ланчана реакција"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".