Водитељка Ана Михајловски данас живи у луксузном стану у Земуну, али мало ко зна да је њено одрастање било тешко.

Кућа у којој је лепа водитељка провела своје детињство и данас се налази на београдском Хиподрому и изгледа потпуно оронуло.

 

 

Приземна кућа има свега неколико просторија, а од луксуза у коме водитељка данас ужива нема ни трага. За двориште и трошну кућицу водитељку везују успомене јер је ту одрасла са мајком и сестром. И данас повремено обилази место, пише Сторy.

Ана је љубав према коњима наследила од родитеља.

- Анина мајка имала је тежак живот. Требало је живети међу мушкарцима и радити посао који она ради, причао је својевремено извор за медије, о Аниној мајци која је баш као и њен отац професионални џокеј.

Водитељка никада није крила да је одрасла у тешким животним условима.

Лепа водитељка Ана Грубин, некад Михајловски, прославила се у емисији "Летећи старт" и првом српском ријалитију "Једноставан живот". Она важи за једну од најлепших водитељки на српској сцени, а изгледа боље него икада.

Ана има троје деце, и потпуно се посветила породици.

Након учешћа у популарној емисији "Твоје лице звучи познато" Ана се мало повукла из јавности, али сви је и даље памте по емисији "Летећи старт" коју је водила са Миланом Калинићем.

У ријалитију "Једноставан живот" потпуно је освојила срца публике, а она и Маријана Мићић су својом непосредношћу, шармом и изгледом постале тиха патња многих мушкараца у Србији.

Ево како Ана данас изгледа.

 

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".