Мића је причао задругарима ко му је ко, а онда је на ред стигла и Снежана о којој је увек имао речи хвале.

Како је Мићина ћерка Сара открила, то што Снежана не долази да гостује у емисијама и то што не даје изјаве за медије заправо је део договора између њених родитеља.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 5

 

- Моја мајка се не појављује по медијима и има такав договор са мојим оцем. Она се слаже са тим да он уђе у ријалити ако жели и да се бави тиме, али под условом да се она не експонира у медијима. Она њега наравно подржава и прати ријалити, не може а да се не нервира, а њему увек каже своје мишљење - открила је Сара једном приликом.

- Не бих дозволио да је неким својим гестом да је понизим. Не бих је никада вређао ружним речима, не бих насрнуо физички на њу. Никада не бих дозволио да због мојих хирова буде повређена, јер откако сам је упознао, изменио сам своје навике, изменио друштво и посветио се њој и читав живот после тога је живот мене и ње. Ако видим да је нека фрка, ја изађем, кажем: 'Ћао, пријатно' и вратим се са поклонима и напишем поруку: 'Волим те највише на свету', то је неки начин моје свађе са њом. Не бих дозволио да моја породица доживи нешто лоше због мене. Ако ниси способан да обезбедиш жени основне ствари да она буде задовољна да буде са оним кога је бирала, онда ти ниси способан да будеш у браку - објаснио је Лепи Мића.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".