Готово да нема особе која није погледала култни филм “Кад порастем бићу кенгур”, а реплике из овог остварења су и даље веома живе. Једну од запаженијих улога у њему је отварила и Ана Марковић која је тумачила лик конобарице Љубице.

Фото: Јутјуб принтскрин/DrSarac

 

 

Ово је засигурно један од најгледанијих филмова домаће кинематографије, а прича о некадашњем животу у Београду освојила је како млађу, тако и старију публику.

Ово остварење прати живот суседа у једном вождовачком крају, њихове успоне и падове и идеју да увек међу “обичним смртницима” постоји неко ко се “издигао из прашине”.

 

 

Овде је то био управо Кенгур - млади фудбалер, голман који је почео да наступа за Иствич и напустио Београд. Ипак, у њему је остала његова некадашња љубав - чувена Љубица, која се са Кенгуровим одласком нашла у љубавном троуглу.

Ана Марковић, која тумачи лик младе конобарице, након овог филма се појавила у још неколико остварења, укључујући и филм “Жена са сломљеним носем”, где је бриљирала у улози продавачице.

Судећи по њеним објавама на друштвеним мрежама, лепа Ана се у највећој мери посветила породици и одгоју деце, али, судећи по фотографијама - није се много променила.

БОНУС ГАЛЕРИЈА:  Видите слике са снимања серије "Горе - доле"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".