Глумац Иван Јевтовић је, више од две деценије у срећном браку, а супруга Сандра и он су се на вечну љубав заветовали 4. јуна 2000. године.

Иако преферира да не прича превише о свом приватном и, посебно, породичном животу, он је у више интервјуа поменуо своју супругу, па је тако једном на питање ко је љубав његовог живота одговорио:

Фото: В. Данилов

 

 

- Сандра Бугарин Јевтовић, она је створила човека, кева га родила, али она обликовала и учитала све.

Глумчева супруга је костимографкиња и дизајнерка и предаје дизајн у једној звездарској средњој школи, а Иван ју је једном приликом описао као "фантастичну особу".

Пар има ћерку Софију, која данас има 21 годину, а глумац је више пута истакао да су Сандра и Софија центар његовог универзума.

- Оне су моје царство за које ћу се борити до краја - изјавио је у једном интервјуу пре неколико година.

Како је Иван објаснио, срећу у његов брак доносе посвећеност, љубав и мали ритуали.

- Бити посвећен и не заборавити зашто си ту особу први пут загрлио, пољубио и рекао јој да је волиш. Уколико сте имали срећу да нађете сродну душу, део који недостаје да би се точак живота успешно закотрљао, морате да учините све што је у вашој моћи да ту особу сачувате. Сандра и ја се трудимо да имамо “наше време”. Јутро нам почиње уз капућино, за који сам ја задужен, а онда пуштамо плоче уз које све троје певамо и ђускамо - испричао је глумац.

У једном од ретких заједничких интервјуа, Сандра је на питање како види супруга после толико година љубави истакла:

- Иван је паметан и згодан! То паметан обухвата прегршт додатних епитета: пажљив, нежан, одлучан, доследан и одан, а згодан, то чине најпре бркови, усне, очи и снажан загрљај.

Фото: АТА имагес

 

 

На исто питање глумац је одговорио једноставно:

- Сандра је моја суштина - тако је и представљам непознатима.

Иван не крије да није увек све идеално, као и у осталим браковима, али да је увек неко спреман да попусти.

- Као у сваком браку, и у нашем дође до “варница”. У таквим ситуацијама гледамо ко ће бити већи цар и први попустити. Бесмислено је трошити драгоцене тренутке на негативне емоције. Још од студентских дана окренут сам Истоку и буџиму, много сам научио из древних кинеских изрека које су усмерене ка стицању унутрашњег мира. Када би свако од нас пронашао технику како да се “наштимује” избегао би афекат, свеприсутну појаву код нашег народа. Људи у афекту ураде много погрешних ствари због којих се кају, али нема назад - сматра Јевтовић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА:  Видите фотографије са снимања серије "Игра судбине"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".