Милан и Снежана Борјан важе за један од најскладнијих парова на домаћој јавној сцени, а када је реч о животном путу славног голмана, који данас ужива велику популарност, мало ко зна да је прошао праве успоне и падове.

Он је у Олуји 1995. године избегао са породицом избегао из Книна и дошли су у Београд без ичега, али Борјан никада није одустајао од својих снова. Момак који је некада продавао јагоде и чајеве на бувљаку данас живи живот из бајке са породицом која му значи све.

Фото: АТА имагес

 

Милан и Снежана са сином Филипом данас живе у луксузној вили коју су уредили по свом укусу, а њихово двориште важи за једно од најлепших у Београду.

Велики базен краси прелепо уређено двориште у којем је направљен и кутак са уживање, али и постављена велика љуљашка. Унутрашњи део виле нарочито одише луксузом, а Снежана је једном приликом открила да је управо она та која је одржава чистом и уредном.

Велики број икона, заједничких, али и професионалних успомена налази се по целом дому, а Милан такође чува и поклоне које је добио од својих фанова.

Погледајте како изгледа дом Милана и Снежане Борјан:

Снежана и Милан Борјан један су од најскладнијих парова на домаћој јавној сцени, а о свом браку неретко отворено говоре за медије. Снежана је открила бројне непознате детаље из свог приватног живота, али и почетку романсе са славним голманом Црвене звезде.

Овом приликом признала је да су јој се удварали бројни фудбалери.

- Неки су ми се фудбалери удварали, али ми нико није привукао пажњу. Имала сам мантру да никада нећу ући у везу са фудбалером, нити да ћу се забављати са млађим мушкарцем, рекла је она једном приликом.

Али, живот ју је демантовао, јер се заљубила у пет година млађег голмана Милана Борјана.

Складан пар и данас ужива у љубави у свом породичном гнезду.

БОНУС ВИДЕО:

Милица Тодоровић показала заносну фигуру у бикинију

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".