Радиша Трајковић Ђани недавно је оженио сина Милоша, а о весељу које је трајало до јутра се прича још увек. Непосредно пред свадбу Ђани је изјавио да ће се на свадби наћи само његови велики пријатељи. Када је дошао тај дан, међу пријатељима са естраде су се нашли Сека Алексић, Слађа Алегро, Урош Живковић, Слоба Радановић, Зорица Брунцлик и Кемиш, Злата Петровић, Гоца Божиновска и још многи други.

Фото: АТА имагес

 

Ипак, иако су многи мислили да је Ђани у одличним односима са Кијом Коцкар, да се друже и приватно, она је изостала са овог весеља, а како нико није знао зашто, она је дала одговор на то питање и јавно га окачила на своје друштвене мреже.

Наиме, Кија је на свом Инстаграм профилу поделила питања које је добила од једног медија и њене одговоре, алудирајући на причу Милица Павловић-Ана Николић. Међутим, пажњу је привукло нешто друго-прича о свадби Ђанијевог сина.

Како је упитана да ли је позвана на свадбу и да ли се друже као некада, Коцкарева је врло оштро одговорила на ово питање, те је јасно да певач и она више нису у добрим односима, а она је индиректно ударила на читаву естрадну.

Фото: АТА имагес

 

-Није ме звао. На естради се друже само када се међусобно пљују, а пошто ја нисам део тога, не припадам ту, па нисам позвана. Уосталом, постоји још једна ствар због које не бих дошла, али то је између нас. Како сејеш, тако жањеш. Ђанија и даље поштујем и драго ми је што је био део моје песме. Та ми је једна од омиљених, одговорила је на поменуто питање Кија.

Након ове изјаве, за Републику су се огласили Ђани и његова супруга. Слађана Трајковић, који су на њене речи крако и јасно имали да поруче:

- Поштујемо и ми њу, ево биће још једна свадба па ће бити позвана, рекла је Слађа.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Свадба Ђанијевог сина Милоша

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".