Иако је његова изабраница позната на друштвеним мрежама, мало ко зна да је она ћерка ИТ стручњака Владана Балабана.

Владан Балабан је широј јавности постао познат као дечко глумице Марије Каран, која му је разлупала аутомобил и оптужила га за шамарање током једне свађе.

Као бомба је одјекнула вест да Раста има нову девојку, а своју везу су успешно крили све до пре неколико дана, када су их одале друштвене мреже. Пар је отпутовао на летовање у Хрватску, одакле објављују фотографије из исте хотелске собе, као и из истих локала.

Фото: Н.Фифић, АТА имагес, Фејсбук принтскрин/Vladan Balaban

 

 

Наводно, њих двоје су у вези већ неколико месеци, док је он још био у кућном притвору, где га је она посећивала. У медијима се веома брзо сазнало готово све о овој атрактивној девојци, а на друштвеним мрежама се коментарише да Раста никад није имао лепшу девојку.

Марија је са 15 година напустила Србију и отишла у Аустрију да студира глуму. Балабанова се тренутно налази на универзитету "Vienna's English Theatre Academy". Ипак, оно што се не зна о њој јесте да је ћерка Владана Балабана, наводно још увек актуелног дечка Марије Каран, тако да је глумица практично маћеха својој имењакињи и колегиници.

Да је ова информација тачна, говоре и фотографије на Инстаграм профилу Владанове бивше супруге, с којом има троје деце, два сина и ћерку Марију. И на друштвеним мрежама се повела прича о овој девојци, а многи су се нашалили да је Расти Марија Каран ташта, пише "Курир".

Фото: Инстаграм принтскрин/balabanmarija. АТА имагес

 

 

Иначе, за Маријиног оца јавност је сазнала прошле године, када се догодио скандал, па је реаговала и полиција. Глумица је након свађе с дечком разлупала његов аутомобил противпожарним апаратом, а он јој је, како су навели медији, нанео повреде по лицу и ногама, због чега је завршила у Ургентном центру. Након тога пар је раскинуо, али је глумица, како су писали медији, наводно обновила везу са ИТ стручњаком у априлу ове године.

Припадници седме силе су покушали да добију коментар од Марије Каран, али је њен број телефона био недоступан, док је Раста и даље при свом ставу да приватне ствари неће коментарисати.

(Курир/Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".