Наиме, како је за Пинк.рс испричао добро обавештени извор близак пару, Тара и Ша су поново завршили у полицији! Све се догодило пре неколико дана, када су се суочили у просторијама полицијске станице, на информативном разговору поводом прошлогодишње драматичне саобраћајке у којој је, срећом, страдао "само" нови, скупоцени четвороточкаш репера.

- Први пут су се после његовог изласка из "Задруге" видели пре неколико дана, и то у полицијској станици. Ша су поново звали на информативни разговор поводом оне саобраћајке, за коју је самог себе окривио, а пошто је, знате и сами, у све умешана и Тара, окренули су је телефоном и позвали и њу у станицу. Рекла је да ће се одазвати позивом, кренула, није појма имала да је и он тамо - почиње причу извор.

Како каже, њихов сусрет у полицији протекао је изненађујуће фино.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга, Инстаграм принтскрин/tarasimov

 

 

- Нису се ни свађали ни нападали, за дивно чудо. Додуше, ипак су били у полицији (смех). Тара је дала изјаву такође, остали су при оној причи да је Ненад возио, али знате сви да им нико не верује, причало се и прошлог лета да је у ствари возила Тара, да му је унаказила ауто. Ту су, током паузе, испред станице заједно изашли на цигарету, нормално ћаскали... Знам да јој је после, када се то завршило, понудио превоз до куће, одбацио је, мало су попричали у ауту о "Задрузи" - због чега је све морало тако да буде, што су се свађали, што се она дисквалификовала... И тако те теме, ништа ново - рекао је извор.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Подсећања ради, прошлог лета нови аутомобил Ненада Алексића Ша марке "мерцедес", чија се вредност процењује на око 30.000 евра, у потпуности је уништен након што се закуцао у дрво. Кривицу је одмах на себе преузео Ненад, који је органима реда, али и јавности рекао да је он возио, док поједини докази и сведочења упућују на Тару Симов, која тада није поседовала возачку дозволу.

(Пинк.рс)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузну вилу Секе Алексић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".