Ова ноншалантна путница у авиону упозорена је да би њен необичан начин кретања требало да буде противзаконит - јер други то називају "злочиначком активношћу".

Жену је снимио други путник, корисник Твитера Брендон, који је био шокиран њеним понашањем, те је објаснио да је имала седиште до прозора и да је морала неколико пута да устаје током лета.

Брендон, који је свој снимак поделио на интернету, описао је женино понашање као "најкриминалнију активност коју је икад видео", а убрзо су људи почели да коментаришу надреалан видео.

Брендон је на Твитеру написао: "Најкриминалнија активност коју сам икад видео у авиону. Ова жена је скакала преко других путника током целог седмосатног лета."

Фото: Јутјуб принтскрин/Плане споттинг

 

Неки гледаоци сагласили су се са Брендоном и назвали цео овај случај "великим не". Један је написао: "Чекај. Није могла да хода? Где су стјуардесе? Нико јој није рекао НЕ!? О, доврага, не!"

Други се нашалио да је савршено време за почетак турбуленције. Трећем је засметала женина одећа те је упитао: "Нико неће причати о тим прљавим чарапама и чињеници да лети у пиџами?"

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".