Уколико нисте успели да препознате глумца, ово су додатне информације о њему: има брата Ђорђа са којим је наступао у бенду "Спорт и реинкарнација", његова бака је такође била глумица. Био је водитељ емисије "Караоке обрачун", а његов Војкан из "Отворених врата" је прави пример хипохондра.

Реч је о Николи Ђуричку који  је напустио Србију да би остварио свој интернационални сан. Важну улогу је добио у четвртој сезони серије "Странгер тхингс" која тренутно доминира светским листама најгледанијих серија.  Ђуричко је добио похвале од Винона Рајдера и легендарног Стивена Кинга.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Branislav Platiša

 

Рођен у Београду 1974. године, остварио је бројне запажене улоге у нашој кинематографији, а многе реплике његових улога се и данас радо цитирају.

На Ђуричковом Инстаграм профилу видели делове тог "америчког сна", али оно што је одушевило многе је информација да ће глумити у планетарно популарној Нетфликсовој серији "Странгер тхингс". Тај дан је коначно стигао јер је премијера првог дела 4. сезоне била 27. маја, а остатак сезоне се најављује за 1. јул 2022. године и коју сви жељно исчекују јер је крај првог дела имао поприлично шокантан завршетак.

Фотографије малог Ђуричка су из емисије ''Књига је да се чита'' коју је водио Бранислав Платиша''. 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".