Здравко је потврдио да је реч о нетачним информацијама и ангажоваће правни тим како би заштитио приватност породице Чолић.

- Вест која се појавила да је дошло до нестанка у кући и за шта је окривљена Уна, није тачна. То је апсолутна лаж, породици Чолић је нанета немерљива штета - рекао је за УНУ Здравко Чолић.

Чолићев правни тим упутио је молбу медијима да даље не учествују у формирању "нетачних информација, које у први план стављају незаштићене појединце и особе које нису јавне личности, што је у овом случају ћерка Здравка Чолића".

Фото: Д.Мишић/В.Данилов

 

- Истичемо да је вест о наводном нестанку новца у кући Здравка Чолића апсолутно лаж. Сви медији који су пренели вест без претходне провере биће санкционисани свим расположивим правним средствима. Здравко Чолић никада није на овај начин комуницирао са медијима, ипак када је породица у питању мора се поштовати одлука о приватности, узимајући у обзир све моралне и људске кодексе. Пласирајући лажне информације новинари су сигурно повећали читаност, али су нанели немерљиву штету породици Чолић и обманули јавност Србије и земаља региона - саопштио је правни тим певача Здравка Чолића.

Здравко Чолић је у складном браку са супругом Александром још од 2001. године,која му је подарила две ћерке, Лару и Уну. 

 

 

Здравко Чолић је у суботу увече одржао концерт пред више од 35.000 посетилаца у Бечеју, у оквиру манифестације "Бечеј ноћу".

Звезда свих генерација  је три сата певао заједно са публиком неке од својих највећих хитова.

Заједно са Александом Софронијевићем ради на новим остварењима. 

(УНА)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Здравко Чолић - музички великан, миљеник свих генерација

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".