Серије “Мјешовити брак” и “Љубав, навика, паника” обележиле су јој каријеру, а публици је представиле као ново занимљиво лице наше глумачке сцене. А “Равна гора”, серија у којој Нада Мацанковић тумачи једну од значајнијих улога тренутно се репизира на РТС-у.

Фото: В. Данилов

 

Уместо каријере изабрала је породични живот са одбојкашем Бојаном Јанићем са којим је у браку готово осам година. Њих двоје имају сина Милутина који би требало да напуни три године. Због Бојанове каријере која се завршила 2016. живели су на релацији Француска- Београд.

Фото: Н. Фифић

 

– Мој живот је у овом тренутку потпуно посвећен Милутину. Често се будим ноћу, а дању се трудим да задовољим све његове потребе. Мало времена ми остаје за себе, али то ми уопште не смета. Иначе, немам никакву помоћ, али немам ни потребу за тим.Мислим да се бебе јако добро прилагођавају нама. Када сам била у Београду, нисам могла да издржим дан а да ми неко мало не помогне око Милутина. Волео је јако пуно да се носи. Откад смо овде (у Поатјеу, прим. аут.), као да је схватио да мора мало сам да се забавља тако да сада могу и по сат да га оставим са играчкама и не буни се – рекла је раније за “Блиц” поносна мама.

Фото: В. Данилов

 

Она је својевремено открила и рецепт за добар брак:

– Када је ту и добар спој и има љубави, брак може да траје. У данашње време живи се јако брзо и људи су навикли на промене па се зато и лако одлучују на развод када ствари крену низбрдо. Мислим да се на односима у браку мора радити и да се оно што не ваља мора исправљати на време. Међу партнерима мора постојати отворена и искрена комуникација – објаснила је глумица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".