Ријалити учесница затруднела је у ријалитију са Марком Осмакчићем који се према током целе везе понашао срамно и насилнички, па ју је и након сазнања о трудноћи на разне начине застрашивао како би она урадила киретажу.

Митровићева се данима двоумила, али је решила да због сопствене и безбедности своје породице побаци дете и на тај начин не буде више ни у каквој вези са Осмакчићем и његовом породицом која је, како се показало, спремна на све.

Фото: принтскрин Пинк.рс

 

Митровићева је након више дана размишљања донела одлуку да уради киретажу.

Фото: принтскрин Пинк.рс

 

 

- Донела сам одлуку да ћу сутра ићи да абортирам. Не желим једноставно да имам било какву повезаност са њим и сматрам да повезаност не би била на неки људски начин. Мислим да моје дете, баба и деда нису криви за то што сам се ја сама уплела. Од кад сам ја то чврсто одлучила, већ сам почела да осећам кривицу. Више није било хоћу-нећу, на крају ће бити тако, рекла је Вики синоћ.

У тренутку када Викторија абортира, Марко Осмакчић је на свом Инстаграм налогу шеровао стори са видео снимком на ком су приказане све његове туче са Викторијом Митровић, као и осталим задругарима.

БОНУС ВИДЕО:

Први плес Ане Дабовић и Илије Мустура

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".