Кад се све сабере и одузме, испада да је сексепил нешто што није везано за изглед, него нешто на први поглед нетипично што ипак узбуђује.

Самостални и импулсивни – што обично долази у комплету с тврдоглавошћу. Због тога нас особе рођене у знаку Овна брзо увуку у свој свет, те нас врте око малог прста својим неодољивим шармом и духом.

Бик: успех

Бикови су рођене вође, теже оптимализацији и задовољавају се само најбољим. А пошто је успех сам по себи секси, овај хороскопски знак је због своје успешности и амбициозности јако високо на листи сексепила.

Бикови су мајстори да се брину се о некоме, знају што је добар укус и цене луксуз, а партнера размазе од главе до пете.

Близанци: мудрост

Близанце сви воле слушати јер су сјајни говорници и приповедачи. Што је веће њихово искуство, толико више фасцинирају све око себе. Нажалост, овај звездани знак нагиње и муљању, па често изврће чињенице. Њихова хировитост у исто је време привлачна и опасна.

Рак: непредвидљивост

Ракови су тотално непредвидиви. Колебају се између слободе и привржености, хладноће и емотивности, срдачности и дистанце. Управо та непредвидљивост чини их толико привлачнима другима.

Лав: шарм

Лавови су прави шармери и освајају наша срца муњевитом брзином. Његова енергија, заједно с топлином, чини их симпатичним – али и егоистима жељнима пажње – јер константно траже признање, љубав и похвалу.

Девица: интелигенција

Ко жели интелектуалне расправе, треба да излази с Девицом. Особе рођене у том знаку су орјентисане на решење проблема и педантне су. Те когнитивне предности често, нажалост, прелазе у нереалност. Због тога су код њих емоције и реалан живот често у сукобу. Али, све ће дати за љубав и спадају међу највјерније хороскопске знакове.

Вага: сензибилност

Особе рођене у знаку Ваге нису само дубокоумне, него су и пуне разумевања, те сензибилне. Додуше, некоме ће се отворити тек након неког времена, али кад неко добије њено поверење, чуваће те особе. Ваге радо предају контролу другима, те се добро осећају с доминантним особама. Кад је реч о проблемима или осећајима, први су ту да прискоче у помоћ.

Шкорпија: мрачна мистичност

Шкорпије имају тамну, скривену, дрску страну – а то их чини фасцинантним особама. Са њима се може доживети пуно успона и падова. Те особе су екстреми и мајстори завођења.

Стрелац: доброта

Стрелци преплављују друге љубављу и склоношћу. Срце им је на језику и воле да се отворају другима. Искреност и верност најважније су за рођене у овом знаку – ако то неко искористи на лош начин, мора рачунати на последице, јер рођени у знаку Стрелца нису склони опраштању.

Јарац: смиреност

Српљиви су и остају верни својим принципима. Нажалост, склони су затворености, те радо друге држе на леду пре него што им поверују.

Водолија : Јединственост

Невероватно су шармантни, а нису тога ни свесни. Често је разлог томе недостатак самопоуздања.

Рибе: флексибилност

Особе рођене у знаку Рибе сјајне су у кревету, а одликује их још и спонтаност. Чврсто верују својим осећањима па понекад делују мало наивно. Међутим, не сме се бркати њихова наивност с безазленошћу – јер рибе су и те како дрске и неће никоме остати дужне.

БОНУС ВИДЕО:

БЕРЛИНСКИ ЗИД, СИМБОЛ 20. ВЕКА: Овде се некада гинуло, а сада га обилазе туристи

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".