Неки хороскопски знаци су веома незгодни када се наљуте, а нису склони ни да опросте, ни да забораве. Осветољубиви су и само чекају како да "врате мило за драго". Због своје амбициозности и жеље да владају или заштите ближње некада су склони и отвореној агресији.

Астролози кажу да се са пет знакова Зодијака не би требало замерати.

Фото: Профимедиа

 

 

Шкорпија

Овим знаком заједно владају планете Марс, који је симболизује агресију, и Плутон, кога сматрају планетом уништења. Шкорпија природно доминира и воли игре моћи, а у животу под контролом мора да има све и свакога у свом окружењу. Како приватно тако и пословно, они жуде за позицијама ауторитета на којима могу да покажу своју моћ. Али, ако се те тенденције не остваре, тада "окрећу плочу" и могу бити прилично опасни кад осете да им је угрожена моћ или позиција ауторитета.

Шкорпија је увек спремна за борбу и "преживљавање" и увек је у потрази за потенцијалним претњама. Ако осете да су угрожени, могу потпуно да изгубе контролу и нападну људе које сматрају опаснима. Никад неће показати да су уплашени, повређени или увређени, али ће зато годинама, ако треба, планирати своју освету коју ће онда провести без имало обзира.

Ован

Следећи најопаснији знак је ватрени Ован, којим влада Марс, па је он пун агресивног потенцијала. За разлику од Шкорпија, Ован је пуно отворенији у вези са својом потенцијално опасном страном. Отворено су агресивни, нестабилни и обично физички јаки и окретни.

Овнови су темпераментни и "брзи на окидачу". Симбол Овна су ипак његови рогови и није неуобичајено видети га како јуриша на непријатеља једнако жестоко као и дивља животиња. Не боји се да уђе у сукоб ни са људима који су већи или јачи од њега. Прилично је неустрашив пред претњама.

Бик

Неки би могли да се изненаде одакле Бик, којим влада Венера, у овој групи опасних. Међутим, ако сте видели Бика који је потпуно побеснео, одмах ћете разумети његово место на овом списку.

И поред тога што је већину времена Бик сталожен и миран, кад га неко разљути, заборавите на сталоженост. Бикови онда експлодирају. Њихово стрпљење, на које се упорно позивају као на свој велики квалитет, засењују напади беса. Не бисте то очекивали, али Бикови могу бити прилично окрутни када су љути. Кад дођу до те тачке, склони су малтретирању људи око себе.

Фото: Профимедиа

 

 

Рак

Рак је склон злочину из страсти. Иако је обично превише емотиван да би био права претња било коме, понекада се без икакве најаве појави фурија у њему и онда је незаустављив.

Наравно, Рак нема базичну жељу или склоност за насиљем. Проблеми настају када се Рак, који није миран и задовољан, изненада нађе суочен са деструктивним импулсима који долазе из његове унутрашњости. Са тако јаким негативним осјећањима Ракови ће прво покушати да се смире, а ако се покаже да не могу контролисати своје насилне пориве, онда се могу изненада претворити у насилнике.

Најчешћи начин да се открије насилна страна Рака је претња њиховим вољенима. Ракови се заштитнички постављени према својој породици и блиским људима и могу бити непредвидиви и експлозивни када се осете угрожено.

Лав

Последњи на листи топ пет најопаснијих знакова јесте онај којим влада Сунце. Многи људи осећају страхопоштовање према Лаву, али мало њих схвата колико он понекада могу бити опасан. Лавовима није у интересу некога да повреде, сматрају да су "узвишени" над таквим непримереним емоцијама, јер себе виде увек бољима од свих осталих.

Али када Лав осети да је његов положај угрожен, он ће се потрудити да ваша позиција остане подређена његовој. Стручњаци су за игрице са људима и знају како да искористе свој утицај како би остали на првом месту. Воле статус и доминацију, а сваку претњу дуго памте.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".