Ћерка Саше Поповића и Сузане Јовановић није се ескпонирала у медијима. Александра Поповић одскоро долази на догађаје са мајком и оцем, па коначно можемо да је видимо.

Фото: АТА имагес

 

 

Њена мајка открива да је Александра одабрала и професију којом ће се убудуће, бар неко време бавити.

- Александра је креативна девојка и има немирне прсте. Студирала је чак два факултета, али је оба напустила јер се једноставно тражила и можда се још увек тражи. Ипак, пошто не воли да дангуби, а жели и да сама зарађује новац, она је завршила курс за данас јако популарну надоградњу ноктију, па је гел-техником почела да сређује нокте. Њена прва муштерија и модел је била управо њена мајка Сузана, али ово јој иде јако добро па је решила да прошири овај бизнис за који, наравно, има неопходан почетни капитал - рекао је својевремено извор за медије, а наводе је потврдила и Сузана, гостујући у емисији Милизам:

- Ни мој син из првог брака, ни моја ни Сашина ћерка не воле јавност и никако их не можете видети у медијама. Наша ћерка је до сада променила два факултета. Не зна ни она чиме жели да се бави, па се тражи. Ту неодлучност је наследила на мене и ја сам прво уписала економску школу, па прешла у трговачку, јер ме економија није занимала. Код ње се то још није искристалисало, али неће да буде јавна личност. Моја деца су се тако родила и то су нам наметнули. Рекли су нам „ако ви морате да будете јавне личности“ ми не морамо.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/аlexџ.23п

 

 

- Александра је недавно завршила курс за нокте, маникир и морам да се похвалим да мени ради нокте. Не пева, ниједно од њих није повукло таленат на мене. Пева Александра у купатилу за своју душу. Уметничка је душа и има нешто у тим прстићима, па ћемо видети да ли ће се завршити на тим ноктима или ће ићи даље.

Ћерка Саше Поповића још увек се тражи када су студије у питању, међутим, родитељи су поносни на њену одлуку да до тада ипак сама зарађује и подржавају је у потпуности.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".