Иако стара народна пословица каже да врана врани очи не вади, чини се да за естрадне кругове у Србији то не важи. Да је тако доказала је и фолк певачица Рада Манојловић која се одважила да открије какав хаос влада на естради и да ли се певачи заиста толико воле као што причају.

- Има само неколико људи од оволике естраде са којима можеш нормлано да прозбориш, а ови остали те свакодневно негативно изнанађују. Не знаш шта да очекујеш, стварно тужно. „Село моје лепше од Париза“ - написала је најпре Радмила, која је за разлику од колега, непознате људе са друштвених мрежа уздизала у небеса.

Фото: Принтскрин твитер

 

 

- А лепо смо могли да будемо нормални. Шта би нам фалило? Ништа! Сви са којима пишем овде и на другим друштвеним мрежама су ми дражи, верујте. Знам да су ваше позитивне речи искрене, то ме диже и храни, заправо сте ви бег у реалност из овог лудила званог естрада- написала је Манојловићева која је добила велику подршку твитераша.

Фото: АТА имагес

 

 

Када су јој пружили речи утехе, она је наставила са паљбом.

- Ако је неко познат по шали и смеху то сам ја. Замсли када ја некоме сметам, онда је јасно каква је већински екипа на естради. Водим се тиме да је живот прекратак за озбиљну муку и бригу. Твитераши су нормални људи, естрада је комплекс тежак- шокирала је изјавом Рада.

- Дружим се са обичним светом, најчешће су ту сестра, тата, другарице из школе, села…Штета је само да не можеш више ни „ћао“ да кажеш некоме од колега јер не знаш шта ти мисли. Ти мислиш да сте добри, а оно међутим. Не зна се шта је горе, када имају хит, или када немају. У сваком случају, обе крајности извуку праву личност из човека - написала је она за крај.

Радина бела листа

Певачица је ипак поштедела одређене колегинице, те је истакла да се на њих није односио њен естрадни елаборат.

- Све ово што сам написала, не важи за Драгану Мирковић, Катарину Живковић, Милицу Тодоровић и Андреану Чекић - написала је Рада.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузну вилу Секе Алексић

 

Jovana Golubovic

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".