Брзо је пливала желећи да јој спасе живот. Већина мајки зна колико су њихове ћерке посебне. Али Трејси Андервалд такође зна да је њена ћерка прави херој. Она јој је ипак спасила живот, а има само 5 година.

Све је почело једног јутра када је моја мајка одлучила да се опусти у базену. У почетку је Алисон била са њом у базену, али је убрзо отишла да се игра у дворишту. Али онда се догодило нешто страшно. Трејси је имала напад и потонула је испод површине воде.

На срећу, Алисон је приметила да њена мајка више не плива. Погледала је према базену и видела да је под водом и да се не помера. Алисон је одмах отрчала до базена, скочила и допливала до маме, а затим је извукла на сигурно. Успела је да избаци воду из плућа, али Трејси је и даље имала напад. Алисон је одмах отрчала у кућу да покупи одрасле. Трејсин муж је позвао хитну помоћ.

Када се пробудила у болничком кревету, Трејси није знала шта тамо ради ни како је тамо стигла. Тада је њена сестра Терда објаснила: "Алисон те је сама извукла, то је чудо." Трејси је цео догађај пратила на сигурносној камери - ћерка јој је спасила живот. Онда је Алисон упала у собу и чврсто је загрлила. Трејси ју је научила да плива када је Алисон имала само две и по године.

Неко би рекао да је било веома рано, али у овом случају је знање веома добро дошло. Аллисон је постала прави херој, а има само 5 година. То је стварно фантастично. Захваљујући њој, њена мајка је сада безбедна. Трејси и Алисон су биле веома изненађене нападом. Веома су страшни, чак и када се не дешавају у води. Много пута се чак и не зна шта их је изазвало. Напади се могу десити у било ком тренутку, без обзира на околности, тако да сви треба да следимо Алисонин пример и да будемо ту за оне којима је потребна помоћ.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".