Певчица Сандра Чапрић извукла је "дебљи крај" када ју је након наступа сачекала садашња девојка њеног бившег партнера који се нашао на снимку који је певачица објавила на свом Инстаграм профилу, и претукла је.

 

 

- Све се догодило након мог наступа. Током вечери сам објавила снимак са једним момком, у питању је дечко са којим сам раније имала нешто, али остали смо пријатељи. Никада нисмо били у вези - објашњава Сандра за "Ало" природу свог односа са мушкарцем због ког је нападнута.

- По изласку из локала, на паркингу ме сачекала његова девојка, она је желела да ја обришем тај видео са Инстаграма. Напала ме је са леђа, нисам имала шансе да се браним. Почупала ме је, и шутирала док сам била на поду, од силине удараца сам се онесвестила - препричавала нам је језиве детаље певачица.

 

 

- Мој момак је ишао испред мене, он није имао времена да реагује, све се брзо догодило. Након што сам се онесветила, он ме је подигао и унео у аутомобил - рекла је Сандра и открила како се осећа након насиља које је претрпела.

- Нисам била код лекара, трудим се да сама ово прегурам. Мука ми је, имам стравичне главобоље, не могу да додирнем главу од болова, али некако функционишем. Та девојка није нормална, ишчупала ми је косу у праменовима, и даље ми опада - пожалила се на своје здравствено стање Чаприћева, која је потом открила да нема решење за проблем у којем се нашла.

 

 

- Најгоре од свега је што ја знам само да се зове Анђела. Не знам њено презиме, нити било какве додатне информације. Нашла сам се у језивој ситуацији, очајна сам, страшно је шта ми се догодило. У последње време се суочавам са великом неправдом. Не знам шта да радим и како да реагујем на целокупну ситуацију. Не могу рећи да сам разочарана, само зато што ми те особе нису довољно битне да би ме оне разочарале - закључила је бивша задругарка.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".