Често се каже да су политика и естради нераскидиве, а поред тога што се преплићу на разне начине дешавало се ове две друштвене сфере повежу и романтичним везама. О љубавима познатих политичиара и славних дама никада се није знало превише, али су неки детаљи ипак доспели до медија.

Тања Савић и Драшко Станивуковић

Најновији полтичко-естрадни пар чине певачица Тања Савић и градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић. Откако се прочуло да су заједно, они нису давали изјаве на ову тему, а певачица је испрва негирала гласине.

Фото: Драган Кујунџић/АТА

 

 

- То је више медијска жеља да ја нађем себи неку сродну душу, сами сте ми накачили некога ко би иоле одговарао мом темпераменту сада. Пошто сам ојачала, можда би ми и био потребан тако неки. Нису ми сметале те приче. Две године сам сама. Никад ми лепше није било. Нико се не усуђује да ми привуче пажњу. Спремна сам на љубав - признала је она.

Међутим, она је потом усликана са Станивуковићем, а недавно је изјавила да више није у контакту с њим.

Оливера Катарина и Миладин Шакић

Певачица и глумица Оливера Катарина, једна од најлепших жена старе Југославије и последњих домаћих дива, удала се 1. фебруара 1970. године за потпредседника тадашње Скупштине Београда, у којој је одржано и свадбено весеље, по жељи њиховог кума и тадашњег градоначелника Бранка Пешића. Заједно су добили сина Манета, који је постао цењен сликар.

 

 

Ана Бекута и Милутин Мркоњић

Пар је на почетку забављања био толико близак и заљубљен да је - као Џенифер Лопез и Бен Афлек, популарни Бенифер - у медијима добио симпатичан надимак "Мркута"

Естрадна звезда Ана Бекута и некадашњи министар инфраструктуре и саобраћаја упознали су се на прослави рођендана Илде Шаулић, а наводно су се одмах појавиле љубавне искре - толико да су их остали гости задиркивали.

Фото: Јутјуб принтскрин/Светски Радио

 

 

"Она је права бомба", рекао је наводно Мркоњић, док је Бекута за политичара рекла да је "лафчина и по".

Пар је убрзо упловио у везу, иако је некадашњи министар и даље званично био у браку са супругом Дашом. Мркоњић и Бекута остали су заједно девет и по година, односно све до његове смрти прошле године.

Весна Вукелић Венди и Војислав Шешељ

Певачица и најпознатији радикал потврдили су да су били у вези, али нису сагласни у вези с тим колико је она трајала - Војислав Шешељ је тврдио да су били заједно само два месеца, а Венди је причала да је љубав трајала око годину дана.

 

 

- С њом сам био у вези 1991. године. Била је то лепа веза, није трајала дуго, око два месеца. Ја се држим два принципа, сваку жену са којом сам у животу био искрено сам волео. Па колико је трајало, трајало је. И сваки пут када би долазило до раскида, жене су мене напуштале, не ја њих. И ја се држим та два животна принципа вечно. Сада нисмо у контакту - испричао је својевремено Шешељ.

Како је Венди причала, њихова љубавна прича потрајала је дуже, а окончала се јер она није била спремна за брак.

 

 

- Наша веза није трајала два месеца, трајала је много дуже, негде око годину дана и то је заиста био један предиван период, који је имао и једну озбиљну тежину, јер ја сам одлазила код њега кући. Та веза, иако сам ја тада била премлада, имала сам 19 година, имала је једну ширину, није то била веза модерних кокошки које се тако ухвате за неког тајкуна, па их њихов посао не занима, већ само добар поклон са машницом - испричала је певачица једном.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".