Шта нам то доноси планета Меркур која је ушла у знак Близанаца, 14. јуна? Да ли ћемо коначно предахнути од силних ретроградности? Одговор је, да дефинитивно!

Сада ћемо посебно бити комуникативни, радознали, друштвени, спремнији за предузимање ствари у своје руке у свим животним сегментима.

Склони смо да више уживамо у стицању површног знања о многим темама,уместо да копамо дубоко у било коју од њих. Посебно смо проницљиви када је у питању расправа или изношење ставова. Игре речи, тривијалности, информације и преговори су сада на снази.

Фото: Профимедиа

 

 

У стању смо да опонашамо,брзо схватимо значај дате ситуације, брзо одлучујемо по питању свих тема. Брзи смо, импулсивни, жељни акције, дружења, трач партија…

Али опрез, због пребрзог размишљања и доношења исхитрених одлука, које су наглашене током овог транзита, покушајте бити умеренији, смирите неодољиву жељу за неком акцијом.

Време авантура!

Сада је прави тренутак да се заљубите, љубавни моменти су сада права магија. Комуникација без напетости, брже упознавање, сада смо смелији у прављењу првог корака ка симпатији.

Трач партија са друштвом?

Што да не, ипак је Меркур у Близанцима, окупимо се, дружимо се, испијајмо прве јутарње кафе, испунимо ове летње дане дружењем са пријатељима.

На послу ситуација се може знатно побољшати, обзиром да је сада комуникација на самом врху задатка!

Искористите овај транзит, јер је коначно време да удахнемо позитивну енергију планете Меркур, која ће нам потрајати и наредне три недеље! Меркур ће током овог транзита највише погодити, Ваге, Јарчеве и Шкорпије.

Фото: Профимедиа

 

 

Ваге

Промене очекујте на пољу партнерских односа, могући су нагли прекиди, љубомора, превише контроле. Зелећете да држите све конце у својим рукама, али током овог транзита то неће бити могуће, стога и нервоза и напетост су укључени у целу ову збрку Меркура у Близанцима.

Јарчеви

Сви већ знамо за вашу хладноћу и одличну организованост, али сада ћете мало испасти из колосека. Очекују вас промене на пословном и емотивном плану.

У пословном смислу, далеко ћете бити од добре организованости и концентрисаности, превише ћете комуницирати а конкретно ниста нећете постићи. Док на емотивном плану, окови око хладног срца полако падају, спремни сте за нову љубав.

Шкорпије

Поље породице и дома уноси немир за време трајања овог транзита. Могући су сукоби са члановима породице, стога припазите на речи, након изговорених нећете имати могућност исправке истих.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".