Те 1999. године, када Јелена Карлеуша улази у везу са бизнисменом Зораном Давидовићем Ћандом, којег су поједини сврставали у ред кримилаца иако он никада није осуђен, уживају у љубави годину дана.

Међутим, љубавна прича се није срећно завршила. Годину дана касније, Ћанда је убијен враћајући се са сахране Бранислава Лаиновића у Новом Саду. Кобног дана, са њим је погинуо и његов најбољи пријатељ, Иван Стојановић, који по сазнањима полиције није био члан београдског подземља. 

Пошто су Ћанда и Јелена у то време били нераздвојни, јавност се питала да ли се и Јелени нешто догодило. Међутим, убрзо је на телевизији Студио Б објављено ко су жртве и да је певачица добро. 

Фото: ТВ Новости

Након убиства, Јелена је у многобројним читуљама написала "Једина љубави моја,чекај ме". То су последње речи које је упутила убијеном веренику.

Након његове смрти Јелена се 2001. године вратила на сцену албумом "За своје године", на којем је и песма посвећена Ћанди - "Балада за Зорана", али и хит "Лудача".

Албум је за месец дана продат у тиражу од 200.000 примерака.

Међутим постоји нешто што је привукло пажњу јавности. Јелена је крајем 1999. снимила албум "Гили, гили", на којем се нашла балада "Била бих ти лепа млада", која је за неколико месеци постала велики хит. Но, трагична вест о погибији Ћанде, прекинула је промоцију албума, а Јелена ту песму никада више није отпевала јер је наслутила трагични догађај.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".