Певачица Кија Коцкар забринула је пратиоце на Твитеру новим статусом, који се тицао њеног нарушеног здравственог стања, а онда се огласила и објаснила је о чему се ради.

 

 

- Живот ми је прошао пред очима. Овако нећу дуго, сместа да се мења. Мислила сам, мајке ми, да ћу умрети - пожалила се Кија, а на инсистирање пратилаца да појасни шта јој се заправо десило, написала је:

- Цела десна страна торзоа огроман бол са трнцима у десној руци и само сам пала на под поред аута у гаражи, хвала Богу неки децко наишао. Имам велики притисак и већи пулс, сад сам измерила. Још ме боли, али кад лежим лакше ми је. Али док сам лежала рекох то је то, колика бол и немоћ! На вези сам са доктором, па пратим сад… И опет мени у глави шта још треба да урадим. Катастрофа колико сам преузела ствари на себе да сам заборавила на себе.

 

 

Тим поводом огласила се Кија за Пинк.рс.

Фото: АТА имагес

 

- Добро сам сада, хвала на питању. Јако ми је било лоше, позлило ми је. Имала сам много обавеза, себи сам натоварила све и свашта, а занемарила сам себе и своје здравље. На вези сам са доктором, водим рачуна о исхрани, пазим на притисак и одмарам. Лежаћу, одморићу неколико дана, биће све океј. Чека ме ускоро турнеја са Лукасом, рекла је Кија.

Фото: АТА имагес/Катарина Михајловић

 

 

БОНУС ВИДЕО:

Аца Лукас о својој књизи

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".