Лав

Краљеви џунгле, Лавови су заслужено и краљеви свих хороскопских знакова. Они су су рођени лидери с јаким осећајем одговорности и дужности. Лавови често чине први корак јер их њихов инстинкт усмерава према лидерству. Њихов утицај на друге је велик. Могу бити врло креативни и далековиди, а и амбициозни су.

Лавове покреће горућа страст и визија у остварењу њихових циљева. Понекад ће превише доминирати, али њихов инстинкт је вођење и не можете очекивати ​​да ћете га припитомити.

Поред тога тога, врло су одани. Без обзира имате ли их као пријатеља, брата или сестру, Лавови ће због вас отићи на Месец ако је то потребно. Понекад делују неопрезно, али су врло заштитнички настројени према најближима.

Фото: Профимедиа

 

Ован 

Делећи неке особине с Лавом, Ован је такође одличан вођа, због урођеног самопоуздања и привлачности која произлази из њиховог инстинктивног порива да воде и одлучују. Овнови се изврсно сналазе као ауторитети и лако могу управљати масама и утицати на њих својим самопоуздањем и одлукама.

Овнови су врло јасни у својим размишљањима, што је огроман бонус у критичним ситуацијама. Због тога су Овнови обично они који доносе коначну одлуку.

Важна је и чињеница да су врло креативни и спремни на прихватање ризика. Зато им се може веровати у време великих и брзих промена.

Иако је њихово самопоуздање добра особина, могу имати потешкоћа у постизању равнотеже и претерати у том ставу. Понекад су нестрпљиви и агресивни, а њихове одлуке импулсивне.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија 

Имају огромну вољу и одлучност кад желе нешто да постигну, врло су предани и спремни на борбу до краја. За разлику од Лавова, Шкорпије су дубоко посвећени људи, а њихова љубав и брига снажни су, због чега их није мудро узрујавати.

Врло су мистериозни и више верују у дела него у речи. Приврженост Шкорпије неком циљу нема премца и није им важно слаже ли се неко с њима или не, и помаже ли им или не. Не обазиру се на препреке без обзира на то колико их то може коштати.

Шкорпије су изврсни организатори те увек искрени и одани, али недостатак речи и израза често може бити препрека другима да разумеју Шкорпију.

Фото: Профимедиа

 

Јарац 

Ако је Јарац преузео неки задатак, довршиће га најбоље што може. Изврсни су у обављању више задатака одједном и могу ефикасно радити под стресом. Другим речима, Јарчеви су у одређеној мери радохоличари и често им је тешко одвојити се од посла у друга подручја живота.

Једна од њихових најистакнутијих особина укључује марљивост. Ако им је задатак додељен, њихов је приоритет довршавање. Посао им је на првом месту, све остало иза тога. Јарчеви су такође врло стрпљиви. Не журе са стварима јер чврсто верују да се најбољи резултат постиже бистрином ума и марљивим радом.

Лако стичу пријатељства. Брижни су, пуно разумевања и поуздани. Дакле, ако имате проблема и треба вам пријатељска подршка, Јарац ће бити идеалан пријатељ у невољи.

Фото: Профимедиа

 

Бик 

Практични и доминирајући Бикови врло су добро упућени у то како постићи своје циљеве и приступају им практично. Осим тога, Бик воли васпитно деловати на друге, пазећи на њих. Иако други ову особину могу доживљавати као доминирајућу, у њиховој природи је да пазе на људе око себе.

Бик је познат по томе што је раме за плакање, па ако икад будете у невољи, радо ће вас саслушати и практично помоћи. Њихова физичка снага такође укључује стрпљење, стабилност и подршку.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".