Према писању страних медија, принц Хари је веома узнемирен јер су га чланови краљевске породице за време платинастог јубилеја скоро све време игнорисали. Иста судбина дочекала је његову супругу Меган Маркл, што га је додатно повредило, па сматра да су му сада дужни извињење због тога што су били тако хладни.

Како се наводи, Меган и Хари су, иначе, присуствовали су само једном догађају на прослави - служби за Дан захвалности прошлог петка. Седели су у другом реду у катедрали, прекопута Кејт Мидлтон и принца Вилијама.

Фото: Профимедиа

 

- Хари је бесан и тражи извињење, јер је у великој мери био игнорисан заједно са својом супругом током јубилеја - истакла је Анђела Левин, стручњак и биограф породице, преносе страни медији.  

Принц Хари је, иначе, још током интервјуа с Опром Винфри истакао да би му извињење добро дошло.

Фото: Јутјуб принтскрин/BBC News

 

- ...Али он је тај који би требало да се извини. Не можете тек тако да будете груби према људима и да очекујете да ће вам поново отворити своја срца - изјавио је он тада.

Меган и Хари су желели да фотограф сними тренутак кад је краљица први пут упознала њихову ћерку Лилибет. Девојчица, која је у суботу напунила годину дана, упознала се с прабаком прошлог викенда након што се придружила родитељима и брату Арчију на путовању у Велику Британију. Међутим, према речима извора, краљица није желела да се тај приватни тренутак и овековечи, тврди „Тхе Сун". Према даљим написима, речено им је да „за тако нешто не постоји шанса, јер је приватност у питању".

Фото: Профимедиа

 

Уместо тога, објављена је фотографија Лилибет на њеном првом рођендану, с пикника.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".