Близанци

Близанци су превише превртљиви, врући па хладни, за озбиљну везу. Сватко ко познаје Близанаца схватиће да овом хороскопском знаку не иде увек добро у везама на друге стазе. То не значи да не жуде за интимношћу, али једноставно сматрају да је лежерним и некомпликованим односима лакше управљати. Овај знак брзо прелази с врућег на хладно и супротно, чега су и сами свесни па воле започети везу само ако су уверени да ће успети.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Стрелац жели задржати своју слободу. Он се не боји везати, али ће то учинити само ако верују да би то могла бити она права особа. Живот им је прилично безбрижан када су самци па се боје нових партнера који показују превише интереса или се понашају превише посесивно. Потајно желе везе, иако то можда не показују, али само ако партнер дели исте интересе и хобије као и они.

Фото: Профимедиа

 

Водолија

Припадник овог знака је врло захтеван у вези. Најнезависнији знак Зодијака, Водолија врло радо ради по своме. Иако су једни од најсаосећајнијих и најбрижнијих људи, једнако су им потребна раздобља мира и опуштености у којима могу неговати своје идеје и мисли. Треба им неко ко их потпуно разуме и дели њихову визију света која је врло компликована.

Фото: Профимедиа

 

Рибе

Рибе су превише несигурне да би се заљубиле. Њихова личност разликује се од осталих знакова на овом попису, јер оне захтевају бригу и пажњу како би се осећале цењено. Оне су више него сретне што могу показати наклоност и преданост, али се такође прилично лако и сломе. Од размишљања да не заслужују тако доброг партнера до претварања малог коментара у огромну критику у свом уму, Рибе често траже властити излаз из везе.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".