Заједничка пријатељица Милица је на инсистирање спортисте повела у Москву са изговором да јој треба помоћ у вези посла. Тамо је упознала Теодосића и варнице су севнуле на први поглед. 

Теодосић је изразио велику жељу да упозна Јелисавету али и да настави дружење са њом. 

- Он је инсистирао да упозна глумицу преко њихове заједничке пријатељице, дизајнерке Милице Опачић и њеног дечка који живи у Русији - испричао је извор тада, па додао:

- Милица је њу повела у Москву и рекла јој како тамо мора да слика неке њене моделе, а Јелисавета треба да буде модел. Тада ју је упознала са Теодосићем. Звучи невероватно, али љубав је одмах планула. Јелисавета и Тео су се одмах заљубили једно у друго. Након што се она вратила у Београд, Теодосић је нон-стоп јурио за њом и стављао јој до знања да му се допада, а она, за разлику од свих његових претходних девојака, није јурила за њим. Њему се то јако допало и убрзо је решио да је запроси - испричао је извор.

Јелисавета и Милош венчали су се  венчали су се 25. јуна 2017. године, те ће тако ускоро прославити и пету годишњицу брака. Своју љубав чувају од јавности, а из велике љубави родио се син Богдан и ћерка Пера. 

(Курир.рс) 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милош Биковић -улоге у домаћим и руским филмовима

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".