Поповићева супруга најавила је веома динамичан одмор који, као и увек, започну у Опатији где имају вилу.

- Кофери и Хрватска, Италија и тако те земље у окружењу, где ћемо бити не знам ни сама с ким, имаћемо доста пријатеља, долазе кући код нас у Опатију. Биће лепо лето и заслужио је одмор после свих обавеза и емисија, а половина јуна, јул и август мислим да ће му заиста пријати - испричала је Сузана.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја у кући гледам да га приштедим да се што више одмори и прикупи енергије, да у кући владају мир, хармонија, љубав и да он ту црпи ту енергију која му је после заиста потребна за сав посао који обавља. Сале је у кући један опуштен и задовољан човек, пре све га задовољан и собом и породицом и оним што је створио иза себе... Заиста има пуно тога чиме би се поносио - сматра певачица.

Сина Данијела, којег певачица има из првог брака, недавно су оженили и направили гала свадбу, а ћерка Александра је често у медијима због свог скромног начина живота, иако је дете имућних родитеља.

Фото: Петар Милошевић

 

 

- Сале и ја смо се трудили да, пре свега, од њих направимо добре и квалитетне људе и мислим да смо успели у томе, та скромност је само доказ више колико смо улагали у своју децу, у њихово васпитање и то да једног дана буду прави људи. Мислим да је скромност одлика и врлина посебних људи - истакла је Сузана Јовановић.

(Гранд онлајн)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".