Полиција у Сремској Митровици поднеће надлежном тужилаштву кривичну пријаву против 53-годишњег мушкарца, који се сумњичи да је јутрос управљајући аутобусом на путу Прахово - Шимановци изгубио контролу над возилом у коме су се били радници, слетео са пута и преврнуо се на бок.


У саобраћајној несрећи живот је изгубио 63-годишњи мушкарац, а осим возача, повређено је још 20 особа.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Повређенима је указана лекарска помоћ у Клиничко-болничком центру у Земуну, Ургентном центру у Београду и на Институту за ортопедију на Бањици.

Њих најмање седморо се налази у критичном стању. 

Директор КБЦ Земун проф. др Драгош Стојановић каже да је у ту болницу примљено осам радника повређених у јутрошњој несрећи код Шимановаца и да су сви они животно угрожени, преносе Новости.

- Пет пацијената је у интензивној нези тренутно, код једног је неурохируршка операција у току због крварења. Од осам примљених пацијената после несреће, седморица су задржана код нас, а један је пребачен у Институт за ортопедију "Бањица", у њихов спинални центар. Сви пацијенти су животно угрожени - рекао је проф. Стојановић.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Увиђај на месту догађаја је извршио надлежни тужилац у присуству полиције, наводи се у саопштењу Полицијске управе Сремска Митровица.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 


 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".