Стигли смо до половине ове године, а астролози најављују да ће звезде до краја 2022. бити наклоњене неким знаковима Зодијака више него осталима.

Њих ће пратити срећа на свим пољима - неки ће пронаћи љубав свог живота, а неки посао из снова који ће бити изванредно плаћен. Како најављују познаваоци астрологије, четири хороскопска знака до краја године очекују лепе вести и добра дешавања.

Фото: Профимедиа

 

 

Девица

Вредни, амбициозни и аналитични представници овог знака имаће више среће него у претходном раздобљу, и то скоро двоструко.

Уколико сте рођени у овом земљаном знаку, очекују вас нови и занимљиви пројекти на послу, пуно добрих идеја, као и развој неких планова који већ дуго времена стоје у месту и имате осећај као да су блокирани.

То ипак не значи да ће вам се живот свести само на посао, напротив. Ово је раздобље у ком ћете имати и више времена за дружење са пријатељима, али и добар провод. До краја године можда ћете упознати доста занимљивих и подстицајних људи, а могла би да се роди и нека права, искрена љубав. Романса коју Девице започну сада може да има светлу будућност.

Вага

Уколико сте орђени у овом ваздушном знаку, још од почетка године свесни сте тога да је срећа на вашој страни, што ће се у другом делу године посебно одразити на пољу каријере.

Бићете спремнији да преузмете иницијативе и борићете се за своје амбиције и циљеве. Имаћете успеха у више ствари паралелно, па је ово добро време и за нови посао или нови хоби. Ако, пак, останете на старом послу, чека вас велики напредак. Отвориће се врата разним могућностима, а ако добро искористите прилику, напредоваћете, па ће вам се то и финансијски исплатити.

У љубави Ваге очекује много страсти и романтичних искри, а неки представници овог знака могли би да се врате и старој љубави.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

На пословном плану догађаји ће се развијати брзо и занимљиво, али то би могло да вас уплаши. Немојте страховати, јер ће се испоставити да је то нешто најбоље што вам се у последње време догодило.

Успешно ћете балансирати између срца и разума, показујући бистрину и мудрост, али и емотивну страну. И то ћете учинити подједнако у послу, као и у љубавним и породичним односима. Донећете многе мудре одлуке које ће имати добар ефект на вашу будућност. Ово је период када ћете имати подршку ближњих за све ваше замисли.

Шкорпија

Шкорпије ће бити прилично активне у склапању нових пријатељства, али и остваривању важних контаката који могу бити пресудни за успех на послу. Ваша особина да отворено примате нова познанства сад ће бити још вреднија, јер не знате ко све може да се покаже корисним у пословном смислу.

Постижете добре резултате у многим подручјима, а посебно на послу, где вас очекује напредовање.

На романтичном плану владају баланс и хармонија. Они који су у вези наћи ће се у мало бурнијем периоду, али све ће завршити у складу и хармонији.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".