Марко Осмакчић изведен је данас из "Задруге" због смртног случаја у породици. Како се сазнаје, Марков отац Фрањо изгубио је животну битку јуче, 8. јуна, а ову вест потврдио је задругаров најбољи пријатељ, Милош.

Марко је иначе био јако везан за свог оца, а недавно је у "Задрузи" причао како је Фрањо радио три посла, али и да са њим није имао контакт.

- Детињство сам имао супер, до седме године, савршено. Мој отац ради по три посла, ишао је да заради како је знао и умео. Преселили смо се у једно место, отац је купио кућу и гурао нас је у спорт. Тренирао сам три спорта у исто време - фудбал, карате и мало тенис. Видео сам да је покушавао да нас гура. Отац је доживео велику трауму са 20 година, изгубио је сестру. Он је себи рекао на начин како се издешавао тај скандал, да хоће да има или да га не буде. Он је годинама радио, пуно зарађивао и тражио да се чује за њега и да стекне спортску славу. Ја као клинац сам схватио да он мене гура, увек сам био атлетски грађен, али ми није било јасно зашто толико форсира - описивао је Марко и додао:

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

- Био сам четврти разред и осетио је да имам шлифа за тенис, па је мислио да ћемо обојица да се бавимо тенисом, јер ни од кога не зависиш. Мени и мом брату се од савршеног детињства све преокренуло у пакао, због форсирања са очеве стране. Био је такав програм, школа, пресвлачиш се у ауту, једеш и одмах на терене. Отац нас је водио на тенис, покупио је форе како тренери раде и почео је да спроводи своју методу са нама. Колико год да ми је отац пружао љубави, а кад је ушао у тениски свет био је фанатичан и са стране је ставио очинску љубав - говорио је он.

Осмакчић је детаљно потом објаснио колико му је такав пресинг сметао, а потом је причао и о разводу родитеља.

- Долазиш кући у 12, устаје се у пола седам. Ја сам у најважнијем добу имао темпо спавања као ми овде у "Задрузи". То јако утиче на живце, као клинцу. Кроз године, притисак и све што сам проживљавао. Тај развод, начин како је мајка окренула леђа, на неки полуиздајнички начин. Мајку сам другачије доживљавао, са 17 година сам отишао од куће и тог начина живота, робовластиштво... Поготово кад си у пубертеру имаш упознавања са девојчицама, нисам могао да трпим. Ја сам са 18-19 година, од целог притиска побегао и да ли мислиш да ћу сам запети и фокусирати се или ће ми бити доста црнчења, гушења и немања прилике за задовољство. Отишао сам од куће, радио све и свашта и био сам добар. Видео сам како могу, имао сам избор да идем крвничким путем или ћу као неко ко је годинама преживљао стискање, да идем лаганијим путем и бржом ловом. Знао сам да будем фаворит и наместим меч, мени је слађе. Знам какве су ми биле жеље, наместим меч, узмем 5.000 евра. Знао сам систем, да наместим и себе. Ја сам само предухитрио систем и радио сам са пар утакмица. Како је новац долазио, другачије га цениш. Ја сам одлазио, куповао гардеробу, како је долазио, тако је и одлазио. Ја сам сам себе дубље уканалио - додао је он.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Мајка је чула чиме се бавим, са оцем нисам имао контакт. Годину дана су биле препирке, па се врати љубав оца и сина, али је све било напето и отац није могао да прихвати да се све раздвојило. Упознао сам своју највећу љубав, девојка је била 15 година старија и почео сам код ње да живим. Моја девојка је увек помагала, има добар посао, старија и зрела. Имао сам повреду колена, нисам могао да играм, а ни да будем тренер. Ја сам можда требао неку помоћ, захтевао, можда причам о мајци сада, а све се схватало здраво за готово. Могао сам да будем пуно кивнији на оца, али сам видео неке поступке према оцу, који су били ненормални и несхватљиви - причао је Осмакчић у даху и наставио:

- Веза у којој сам био три године, можда је била највећа љубав, она је имала 34 године, а ја 19. Њој је куцао биолошки сат и рекао сам да не могу да будем искренији, а можда није требало. Ја сам њој рекао да у наредних пет до десет година не планирам да имам децу. Ја сам њој угасио емоцију и све, а све сам схватио након раскида. Та жена је можда мене волела лудо, нисам одлазио из везе, можда бих након две године и имао дете, а она се блокирала и све се променило у нашем односу. Никад нисам престао да будем са њом, увек ме је звала. Доживео сам разочарење са њене стране, изадаја, са мајчине стране... Она је била као принцеза од мене третирана, а кад би овде знали како сам држао жену као кап воде на длану - говорио је Марко у "Задрузи".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".