Милица Милша и Жарко Јокановић пазарили су пентхаус након великог успеха серије "Игра судбине" чији је он сценариста, а она главна јунакиња.

Брачни пар је купио стан у једном елитном делу Београда, а уселили су се почетком маја. Иако је активна на друштвеним мрежама, глумица до сада још увек није открила делић свог новог дома, не рачунајући поглед са терасе који одузима дах.

Фото: Катарина Михајловић

 

– Претходне године су почели да размишљају о пресељењу и гледају станове, а иако обоје воле мир и природу, нису могли да оду на периферију због пословних обавеза. Бирали су између неколико некретнина и избор је пао на ову, која је била Миличин фаворит. Стан се налази у једном елитном делу Београда, зграда је нова, а самим тим и њихов дом - рекао је извор за "Блиц" и додао:

– Иако је на почетку простор изгледао стерилно са новим намештајем, њих двоје су врло брзо дали душу свом дому, као што су и претходном. Пребацили су велики број уметничких дела и антиквитета који су красили собе у претходном стану. Милица се од првог дана потпуно посветила декорисању и, упркос свакодневним снимањима од 12 сати, успела је да среди већи део стана у којем сада уживају пуних плућа.

Фото: Инстаграм принтскрин/milicamilsaisakovic

 

Премијера серије “Игра судбине” била је баш 2020. године када је пандемија корона вируса узела маха, а како су грађани били принуђени да већину времена проводе код куће, убрзо им је теленовела окупирала пажњу и освојила срце, те постала разлог за остајање у кревету и када су тадашње мере попустиле.

- “Игра судбине” им се дефинитивно исплатила. Како Жарков сценарио, тако је и Милица имала велики утицај на публику. Њих двоје никада нису волели да истичу колико новца зарађују, али знамо са сигурношћу да се од глуме добро живи, нарочито када је пројекат успешан као овај. Нису желели да протраће новац, па су одлучили да инвестирају у некретнину, што је паметно – рекао је извор, а колико су скромни, потврдила је и глумица:

– То су приватне ствари о којима не бих причала заиста. Можемо да разговарамо о серији и другим пројектима. Хвала вам – рекла је глумица љубазно за “Блиц”, али није желела да детаљише.

Фото: Милена Анђела

 

Познато је да њихов син Антоније Исаковић не живи са њима већ неколико година, те да се радују када им дође у посету.

– Сви који уђу кажу да се осећају јако лепо и пријатно у нашем стану. Уређивали смо га тако да нама одговара. Волимо слике, али по стану има и доста успомена са путовања које доносимо. Имамо много украса са разних крајева планете земље. Те ситнице чине дом. Не волим стерилне просторије које немају слике, књиге, детаље. Просто се тада осећам као да сам у неком хотелу. Волимо да изгледа разбарушено. Да је ту библиотика, радни сто... Тако сам одрасла. То ми прија и у том окружењу се добро осећам – рекла је Милица једном приликом.

Милица је за свој рођендан поделила фотографије практично са крова зграде, где су се њих двоје скућили, уз поруку да је јако срећна. Пентхаус на последњем спрату зграде има невероватан поглед, како дању, тако и ноћу, када цео Београд сија, у чему глумица посебно ужива.

– Када су код куће, највише воле да седе на тераси, нарочито предвече када је најпријатније. Тада поделе утиске са снимања и уживају у разговору јер током дана скоро никада нису сами. Често им у посету долазе пријатељи са којима наздрављају – закључио је извор за “Блиц”.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Милша - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".