Откако су сазнали да је беба на путу, уследила је невиђена драма - брутални сукоби, увреде и сузе, као и полемика да ли одржати трудноћу и родити дете, или отићи на киретажу, што је тренутно Осмакчићева највећа жеља.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Њих двоје, иначе, месецима уназад готово свакодневно имају незаштићене сексуалне односе, а један је остаће запамћен - десио се усред бела дана у Белој кући, током свадбеног весеља Александре и Дејана, Далиле и Цара, када су задругаре забављали Ера Ојданић и Зорица Марковић. Они су чак у једном тренутку ушли у спаваћу собу, што Марка и Викторију није спречило у вођењу љубави, већ су наставили у истом ритму, док су задругари, али и добар део гледалаца, остали шокирани.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Zadruga Official

 

Тим поводом огласили су се Зорица и Ера за Пинк.рс како би прокоментарисали ситуацију.

- Ми смо талични, нас двоје! Много смо свадби отпевали, додуше, није била њима свадба, али нема везе. Рађала су се углавном мушка деца, биће мушко сигурно! После смо тој деци певали и крштења, испраћаје у војску, па и свадбе... Шта да кажем, талични смо, нек им је са срећом - обрадовала се Зорица, која је потом признала да јој је ужасно Осмакчићево понашање и његови ставови.

Фото: Архив Новости

 

- Марко је требало на време да мисли на томе. Ако ће Викторија да задржи дете, свака јој част, деце никад доста. Подржавам је у томе, греота је абортирати, нема разлога! Не знам како може да помисли на тебе, да ли је нормалан када то може тако нешто да изјави... Гледала сам, запарала ми уши реченица:"Ти када би абортирала, ја бих те ценио, био бих још бољи према теби". Он с*ре откако је отишла Станија, променио се, то више није тај момак. Ни Викторија ми се не свиђа, на време је требало да размишљају, али ако се тако десило, то је божија воља, не праве се деца тек тако. Ја сам против киретажа увек била, то треба забранити. Не смеју ни једно ни друго да помисле да буду убице деце, када је од Бога дато то дете. То су болне, тешке ствари и теме. Ово је врло озбиљна прича, требало би да задржи дете, а он нека ради шта год хоће, његов проблем. Ако треба, сви ћемо гајити то дете, учествујемо и Ера и ја! Ево, обећала сам јавно - каже Зорица.

Фото: Принтскрин/ Јутјуб/Grand Magazin TV Grand

 

- Шта кажете, стварно?! Е, алал им вера! Браво, честитам им, баш сам срећан! То је то, ја сам таличан, Зока и ја у тандему, ту нема промашаја. Биће мушко сто посто, ја кад вам кажем, а ако се испостави стварно тако, нек му дају име Андрија - каже Ојданић, који неће ни да чује за абортус.

- Ма, какво прекидање трудноће?! Наталитет је у паду, нек се рађају деца, шта вам је? То никако, поздравите их и поручите им то! Ја имам доста деце, не знам да ли ћу све то моћи да подмирим и помогнем и њима, али за пелене ће увек бити - обећао је Ера.

БОНУС ВИДЕО:

 

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".