Јавности је мање познато да Гидра има унука. Јован се бави манекенством и веома је успешан у свом послу. О свом деди говори са поносом и поштовањем према његовм лику и делу. 

– Какав је био у “Жикиној династији”, такав је био и приватно, верујте ми на реч. Много је себе дао у тој улози. Доста је текста и сам убацио. Има глумаца из старије екипе који су били другачији приватно од онога што видимо на малом екрану, али он је увек био исти. Аутентичан. Увек занимљив, пун хумора, стално смо се смејали када смо му ишли у посету – испричао је Јован за “Блиц”.

Фото: Јутјуб принтскрин/Najbolji Domaći filmovi

 

Јован је открио и друге интересантне детаље из глумчевог живота: 

– Гидра је обожавао да прича вицеве о Титу, а у то време су хапсили сваког ко то ради. Тако су једном приликом ухапсили и мог деду. У станицу је дошао његов брат да га избави и када ја ушао унутра, нигде никога, ни на вратима, нити било где. Само се чула бука из неке канцеларије. Тај мој други деда је онда улетео у канцеларију, а на столу седи Гидра, сви полицајци око њега, он прича вицеве о Титу и они сви умиру од смеха. Тако је прошло то “хапшење” – присетио се Гидрин унук.

Јован је рекао да су се његов деда и бака волели толико да су се често  растајали. 

– Није тачно да је мој деда био швалер. Он је много волео моју бабу. Лудо су се волели и од те силне љубави долазило је и до великих свађа, па су се због тога растајали једно од другог, и то чак шест пута, али он се њој увек враћао. Није одлазио од ње због других жена, то није тачно – испричао је тада Гидрин унук.

Овако изгледа Гидрин унук. Процените да ли има сличност са дедом. 

Фото: Принскрин/Фацебоок

 

(Блиц) 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".