У такмичењу је три пута заредом испадала пред само финале, међутим, није одустајала. 

Александра је открила да су њени родитељи били у дуговима, само да би њој испунили сан и она им је вечно захвална због тога.

Фото: АТА имагес

 

- Када сам се такмичила у "Звездама Гранда", са сваким учесником ишли су навијачи аутобусима. Моји родитељи нису били финансијски добростојећи да то све обезбеде. Они су сами видели да ћу се ја осећати лоше и да ћу бити несигурна ако нема никога ту уз мене, да ме подрже људи из мог места, па су дизали кредите да би платили те аутобусе и навијаче да иду са мном и подрже ме. Били су у кредитима до гуше, само да би мени помогли да се остварим као певачица - присећа се Александра, која је током каријере добијала ружне коментаре од колега који су оспоравали њен таленат и омаловажавали је. Исти ти само неколико година касније тражили су од ње да се сликају и друже.

Фото: АТА имагес

 

Певачица истиче да је таленат наследила од ујака и да је као почетник доживљавала нервне сломове на престижном такмичењу које ју је винуло у сами врх естраде.

- Доживљавала сам анксиозне нападе и нервне сломове јер сам испадала увек пред само финале. Била сам љута највише на себе јер сам била млада и незрела, нисам схватала да после тог такмичења почињу наступи и песме. Шарала сам у репертоару, нисам се још пронашла, мешала сам забавњаке и народњаке. Све то заједно није се показало добрим - рекла је Александра.

Фото: Јутјуб принтскрин/Звезде Гранда Специјал

 

Младеновићка признаје да је у једном моменту размишљала да дигне руке од каријере јер су коментари јавности на њен изглед били језиви:

- Због тих лоших коментара пала сам у тешку депресију, толико да нисам хтела да излазим из куће. Највише су ме погађали коментари о мом изгледу. Говорили су ми да сам надувена као бумбар, да сам оваква, онаква. Толико ми је било тешко да сам у једном моменту рекла нећу више да певам, па онда кажем: "Колико си се мучила трудила да би одустала због неких ко зна каквих који седе за тим тастатурама и пишу свашта." Чак је дошло до тога да сам потражила помоћ психијатра, где сам научила да волим себе да би ме и други волели. Каква год да сам себи сам најлепша.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Grand Production

 

- Дуго сам крила приватни живот јер сам у први план гурала свој таленат, песму. Сматрам да људе не треба да занима ко је с ким. Емоција и хемија између Исака и мене није могла да се сакрије, а нисмо било за то да се обелодани. Моје комшије су га стално виђале, па су мислиле да снимамо дует, ја им кажем па не снимамо дует у соби. Исак је пажљив дечко, ја сам му рекла: 'Кад изађемо, ти си Исак, ја Александра, код куће смо најобичнији пар.' Он још не може да дође себи јер ме до јуче гледао на ТВ, сад лежим поред њега. Никад га не бих понизила пошто га много волим.

БОНУС ВИДЕО:

 

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".