Пратиоци су волели да гледају Маријине клипове који су били врло духовити, а певачица се у видео снимку захвалила својој мајци Верици Шерифовић што је  била део њеног влога. 

- Данас је дошао дан да се поздравимо, јер сам одлучила да се моја влогерска-јутјуберска каријера на овом стотом јубиларном видеу заврши. Знам да ће бити суза, да неће бити лако, да ћу вам недостајати... Ово није стопостотна одлука, јер сви у мом окружењу ми говоре 'немој, немој'... Као што сте могли да видите, коначно сам почела да радим нови албум и да се томе потпуно посветим... Желим да вам кажем једно велико и огромно хвала што сте били уз мене. Хвала вам на гледањима, на прегледима, хвала што смо се још боље упознали... Било је много забаве, добрих путовања, и Верицу поздрављам јер је дала шмек овој мојој јутјуберској каријери... Било је свега, много смеха, превише стресова...- изјавила  је Марија. 

Марија је у једном видео показала своје куварско умеће. 

 У наставку видеа певачица је рекла да ће можда једном наставити да снима видео клипове. 

-Да ли ћу снимати или не, искрено немам појма. Ја и даљем гласам за то да овде станем, али ако баш будете убедљиви и ако ме баш убедите у супротно и покажете љубав према ових влоговима, видећу да некада некако на тај начин наставим. Нисам се уморила од овога, ја сам у овоме уживала, тако да хајде да сви заједно можда нађемо неко међурешење. Волим вас, бај!- поручила је Марија Шерифовић, па потом подсетила фанове на све што је снимала. 

(Мондо) 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".