Серију "Породично благо" нема ко није гледао. Сваке вечери смо у породичним домовима уживали у догодовштинама чувеног Ђоше и његовог брата Тике Шпица из села Стајковце.

Фото: Архив Новости

 

Један од најшармантнијих ликова у овој чувеној серији  до данас је остала Жаке - супруга Тике Шпица, коју је маестрално одиграла глумица Биљана Николић.

Невероватна глума и урнебесне сцене са Предрагом Смиљковићем, популарним Тиком доводили су многе до суза. Ипак, постоје неки детаљи са снимања, а и након њега који су широкој публици мање познати.

Док смо их гледали као пар пред филмским камерама овај симпатични пар је био у вези и ван снимања. То је пре неколико година потврдио и сам глумац.

- Био сам са глумицом Биљаном Николић у озбиљној вези четири године. Играли смо заједно, била ми је жена у "Породичном благу" - признао је Смиљковић.

Фото: РТС принтскрин

 

- Када играте са одличном глумицом, то је сјајна размена енергије, па се деси чудна симбиоза и то је можда неки ниво заљубљености. Пошто ми никад у породици нисмо отворено показивали љубав, можда сам ја у љубави неспретан.


Ова серија приказивала се, иначе, од 1998. до 2002. године и репризирана је неколико пута, због чега изнова добија нове обожаваоце.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Љубав, навика, паника"

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".