Певачица Кија Коцкар данс је објавила свој први албум. Наиме, само су два спота угледала светлост дана због, како је навела, техничких проблема, због чега се Кија расплакала у лајву на Инстаграму.

Фото: Инстаграм принтскрин/kijakockar

 

 

- Извињавам се што плачем, мало сам емотивна. Ништа се није десило, никаква трагедија. Данас је изашао мој нови албум, као што знате. Мислим да сам радила на њему месецима, врло темељно у сваком случају - почела је Кија.

- Било би ми лакше да ми пишете ружне коментаре јер ме лепи још лакше расплачу. Не треба ништа да ломимо. У сваком случају, криво ми је јер знам колики сам професионалац и колико сам се дала у овом пројекту, кад знам колико ово нисам заслужила - поручила је Коцкарева кроз сузе.

Фото: Инстаграм принтскрин/kijakockar

 

 

- Извињавам вам се... Прекинућу сад лајв јер сам превише уплакана... - додала је певачица, а обожаваоци су јој пружили свесрдну подршку, поручујући јој да јој "саботаже ништа не могу".

Три сата по објави два спота са новог албума, песма Слободна је забележила 7.587, док је друга песма Балада забележила 12.101 прегледа на Јутјубу.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".