Сузана је изјавила да није од оних старомодних свекрви којих се плаше снајке. На питање да ли даје савете ћерки Александри, одговорила је да јој Саша више даје савете око избора момака.Њихов однос је отворен, нема тајни између њих и деце. 

Да ли сте се навикли на улогу свекрве?

- То ме сви питају, испадам као бабарога. Нисам ја никаква свекрва. Данас су деца модерна, ми смо ту да их усмеримо на прави пут, трудим се да будем нормална мајка која је присутна у њиховом животу. Ту сам да помогнем и посаветујем.

Фото: Петар Милошевић

 

Да ли се ћерка Алекандра саветује са вама око изабира момака?

- Моја ћерка није још дошла у ту фазу да се јако заљубила, све су пролазне симпатије. Знам шта јој се свиђа. Сада су модерни момци, не може да се упоређује са тим како је некад било. Саша даје савете, обоје учествујемо у њеном животу. Она је отворена и прича о свему. Немамо табу тема, свесна је да смо пријатељи и да са нама може о свему да прича.

Фото: АТА имагес

 

 

Певачица је такође причала и о свадби и било јој је најважније да гости буду задовљни. 

- На свадби сам играла до самог краја. Ципеле сам пресвукла у папуче, скакала сам као да ми је 20 година. Ја сам гледала да гости буду задовољни. Била сам ту да испратим целу ситуацију и да ми будемо као домаћини добри.

Фото: АТА имагес

 

Сузана се вратила исхрани из детињства, јер је то баш права здрава исхрана. Такође је признала да је имала проблема са килограмима. 

- Ја сам имала несрећу да од детињства кренем да кубурим са килограмима. Била сам на дијетама. Сад сам окренула лист и да једем здраво и домаће, сланину, сир, кајмак... Трудим се да избегавам брашно, хлеб...

(Курир.рс) 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".