Популарна глумица пре три месеца одлучила је да промени стил живота. Мотив да истраје у новом режиму исхране била је и журка поводом 500. епизоде серије "Игра судбине", у којој глуми Аду Каначки.

Фото: В. Данилов

 

Милица каже да је за ту прославу морала да сузи хаљину.

- Откад сам престала да једем велике порције, драстично сам смршала и то сам одмах приметила по хаљинама. Сад носим за два конфекцијска броја мању гардеробу! Кројачица је морала да ми сужава и хаљине за снимање, чак су ми и каишеви велики! Одлично се осећам, нисам поспана и имам енергије - рекла је глумица за "Информер".

Фото: Инстаграм принтскрин/milicamilsaisakovic

 

Глумица истиче да више не улази у пекару.

- Више не доручкујем по пекарама и избегавам храну коју нам доносе на снимање. Не одричем се оброка, само не једем просте шећере и бело брашно. Некад радим и по 12 сати дневно, тако да не стижем да кувам, али наручујем здраву храну. За доручак једем овсену кашу, или јаја, или интегралне пројице. За ручак волим јунетину или телетину са поврћем. Важно ми је то што не прескачем вечеру. Тад једем салату или паленту са сиром, а дозвољена ми је и интегрална тестенина. Имам и три ужине дневно, тако да никад нисам гладна. Слаткиша се не одричем, једем протеински пудинг са чија семеном или здрави чоколадни мус. Најтежа ми је била прва недеља, али сам истрајала. Храним се здраво већ три месеца! - открила је глумица.

Фото: Катарина Михајловић

 

Глумица објашњава зашто је решила да промени стил живота.

- Одлучила сам се за овакву исхрану више због здравља него због линије. Задовољна сам својим изгледом и планирам да останем на овом режиму све до годишњег одмора, а онда ћемо Жарко и ја да се опустимо - прича Милица и додаје да због снимања не стиже да вежба:

- Било би пожељно и да тренирам или да шетам, али просто не стижем. Касно се враћам са снимања и будем уморна... - рекла је она.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Милша - ретроспектива каријере

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".