Љиљана је неколико пута изјавила да Ина не жели да оствари контакт са оцем. Разлог је тај што је гледала патњу своје мајке дужи низ година. Такође, Јевремовићева је изјавила да је Драган сам одбацио рођено дете. 

Наиме, Љиљана је у једној емисији открила да Кеба иако зарађује десетине хиљада долара месечно, за алиментацију издваја тек 150 евра.

Фото: В. Данилов

 

- Апсолутно да немају контакт осим тога што је издржава. Уплаћује сваког одређеног датума у месецу одређен износ, ни дан раније, ни дан касније, ни динар мање, ни динар више. Ја сам се ту повукла, они то раде независно од мене. Тај износ је суд наложио.- изјавила је Љиљана и наставила: 

-Први износ је био до седме године, други од седме године до средње школе и сад је другачији износ док студира. То никада није поравнато како треба. Ја имам отворене све његове рачуне, видим да му више пута током месеца легне и по неколико десетина хиљада долара, а суд наложи да плаћа алиментацију 150 евра.

У једном месецу, имам документ да је зарадио 80.000 долара, а плаћа алиментацију 150 евра - испричала је Љиљана и додаје да сматра да је Кеба показао да је зао.

- Његова брука и срамота није што је зао, већ што је такав. Ово ми је већ у 21 веку мало чудно. Он је показао да је зао - додала је Љиљана.

Ина је израсла у праву лепотицу и данас овако изгледа: 

 

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".