Јелена је на свом Инстаграму поделила скриншотове порука у којима је Миљана моли да јој позајми новац.

- Јецо, дисквалификовали су ме да ми не би исплатили. Баш сам у великом проблему и сетила сам се тебе да ми помогнеш, за месец дана бих ти вратила кад ми дају, јер улазим опет. Јел' имаш 200-300 евра на зајам? - гласило је објашњење и питање за Јелену, која је Кулићева питала где је и са ким се налази.

Фото: Инстаграм принтскрин/jelena.batoss

 

 

- Код куће, са Ненадом сам. Треба ми за стан, у много сам лошој ситуацији. Сви су ми окренули леђа. Покушавам да се снађем за живот, док ми не уплате новац ови из "Хепија", тако да сам баш никаква - рекла је Миљана.

- Ниси сама, ту сам ја! Где се налазиш? - упитала је Батос, а Миљана је одговорила:

Фото: Инстаграм принтскрин/jelena.batoss

 

 

- Добој, бићу ту у петак.

Јелена је објавила још један Инста стори, у којем је оплела по Марији Кулић, Миљаниној мајци наводећи да не треба више своју ћерку да користи да би јој дала новац.

Фото: Инстаграм принтскрин/jelena.batoss

 

 

- Ово је један од најплаћенијих ријалити играча, која је целу своју породицу дигла на ноге, а када је почела да иде својим стазама и не пуни им више џепове, мама је почела да се противи и наређује. Миљана је пала, и сва она њена харизма, а тако исто и економија... и врата јој се свугде затварају! Марија Кулић, мислим да би било крајње време да своју ћерку третирате као ћерку а не као објекат зараде и ријалити играча! - написала је Батос.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".