Хектик Ник, који на свом профилу иначе објављује разне оптичке илузије, објавио је зелено-црну илустрацију која приказује ловца окруженог дрвећем у џунгли и упитао: "Можете ли да пронађете слона?"

- Само један посто људи може да пронађе скривеног слона на овој слици. Није лако, али ево савета - покушајте да окренуте мобилни и можда ћете моћи да га пронађете - каже Ник у видеу.

Тај савет је од велике помоћи, али покушајте да решите проблем без окретања екрана. Ако то не можете да учините, окрените га и све би требало да постане јасно.

Фото: ТикТок принтскрин/hecticknick

 

 

Јесте ли пронашли слона? Након што окренете екран, приметићете да два стабла с обје стране ловца чине слонове ноге док је стабло на супротној страни слике слонова сурла.

Људи који су одговарали у коментарима или су имали проблема с проналаском слона или су га пронашли без икаквих проблема.

"Пронашао сам га без окретања", написао је један корисник, а други је додао: "Видео сам слона без окретања. Ваљда сам у један посто." Други нису имали ту срећу па је тако једна корисница написала да јој је "требало 10 сати да га пронађем".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".