Миљана је открила како проводи време након ријалитија.

- Одмарамо од луднице у ријалитију! Проводимо време са Жељком! Били смо јуче у Свилајнцу где смо обишли музеј у ком је Жељко гледао диносаурусе и друге животиње. Било нам је дивно.

Фото: Јутјуб принтскрин/Miljana Kulic

 

Кулићева је признала и зашто се помирила са Бебицом.

- Схватила сам да је Бебица прави за мене. Не знам шта је било са мном када сам пристала да поново будем са Золом. Ја њега не могу очима да гледам. Јако сам погрешила што сам себи то дозволила. Више никада нећу да се мирим са њим! Он је наговорен да ради неке ствари са мном, да прави будалу од мене.

- Опростио ми је све што сам радила са Золом јер је видео да ми није било добро, да сам била емотивно нестабилна. Ипак сам са Золом била више од три године, мислила сам да га волим, али он ми је само навика. Сматра да то нисам радила из љубави, већ због емотивне нестабиности. Бебица ми је све опростио, али ја сама себи нисам опростила.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

Миљана је истакла да упркос бројним спекулацијама ипак није била трудна са Золом, те открила да је у питању хормонски поремећај.

- Нисам била трудна, имала сам хормонски поремећај због операција. На крају сам добила и одлив, па сам завршиила у болници.

- Тренутно не желим да рађам децу, јер хоћу да идем на операцију желуца. Добила сам понуде од неколико болница у Турској и одлучила сам се за најбољу клинику. Идемо следеће недеље за Турску како бих се оперисала јер желим коначно да смршам.

Фото: Инстаграм принтскрин/ miljana_kulic_official

 

- Знам да операција није безазлена. Чујем се стално са Дарком Лазићем. Његов отац је умро од можданог удара. Он је пре операције био упозорен да не би требало да се оперише, али је он био одлучан. Ја немам никаквих хроничних болести. Инди је тешко поднела, али свако прихвата другачије. Ја то морам да урадим јер сам сваке године све тежа и тежа. Надам се да ће ми ово коначно помоћи.

Миљана истиче да се редовно чује са Дарком Лазићем и да се са њим констатовала око операције у Турској, те открила и шта ће последње појести пре захвата.

Фото: Jutjub принтскрин/Zadruga Official

 

- Мени се Дарко свиђао када сам била мала. Сада га не посматрам на тај начин. Бебица је увек ту са мном када причам са Дарком. Питала сам га о операцији, а причали смо и о неком послу који хоћу да покренем. Реч је о озбиљном бизнису од ког ћу лепо зарађивати.

- Слане поховане палачинке, слатке палачинке, телетину испод сача, сладоледе. Три дана ћу само да једем. Након операције свадесет дана се једе само кашасто, али касније могу све, али количински мало. Дарко ми је рекао да сада све једе, да пије и алкохол, али да када поједе превише хране обавезно повраћа.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".