Многе познате даме са естрадне сцене прокоментарисале су овај случају, а по свему судећи мишљења су подељена.

- Не бих да се замерам колегама, не бих хтела да буде погрешно протумачено, не знам шта је истина од свега тога - желела је да остане суздржана Лепа Лукић.

Фото: sarics

 

Гоца Божиновска није осудила колегу, ни због ванбрачног детета, ни због одбијања очинства, јер како каже, има на шта да буде поносан, а у животу се дешавају и такве ствари:

- Ако је то истина од тога се не може побећи, али Богу хвала, онаквог сина имати... Оно је капитал! Ја да сам на његовом месту, ја бих стисла петљу. Да му сутра затреба, Девин би му први притекао у помоћ. Има таквих примера међу мојим колегама. Али ето, Маринко је лепо прихватио сина, имам и ја сличан случај, па шта онда, шта је дете криво. Десе се разне ствари у животу, па и то да направиш дете жени ван брака, али шта сад. Девин је исти Мирослав, толико квалитетан момак... Да сам на његовом месту ја бих прихватила ситуацију. Том дечаку ништа не треба, само јасан идентитет, да зна чији је. Мирослав је у суштини добар човек, мислим само да је инат прорадио код њега. Али мали је пресликани Мирослав. Да се разумемо, његовој жени је најтеже, али шта сад. Више би он имао користи од Девина него Девин од њега. Свакако дете није криво, деца не бирају своје родитеље - рекла је Гоца Божиновска.

Фото: Јутјуб принскрин/ RTV Pink Official

 

Зорица Марковић је позната као неко ко нема длаку на језику, па ни овај пут се није устручавала да каже своје мишљење на ову тему. Певачица је врло уздржана по питању пресуде, пре свега јер се Мирослав још увек није званично огласио тим поводом:

- Није ми јасно шта више дирају човека? Донета је пресуда, али он је још увек није видео. Кад буде видео доказе и изјаве, онда ћу коментарисати. Знајући њега, он би признао да је његов син. Мирослав је добар човек. И да му се омакло, рекао би. Није прихватио да ради ДНК - има право на то. А што се тиче увођења закона о обавезном ДНК тестирању, не знам... Све ми је то недоречено. Још се то није рашчивијало. Ово се вуче предуго, траје годинама... Мирославу бих поручила "Опуштено, уживај, живи достојно уметнику какав си увек и био, а на крају, шта буде - биће" - закључила је Зорица.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Telegraf.rs TV

 

Драгана Катић која је самохрана мајка признаје да је тема врло деликатна, али као неко ко је сам одгајао дете, разуме колико је Мирјани било тешко:

- То су њихове приватне ствари, а жао ми је због суђења и што јавност испира уста свима њима. Али, разумем обе стране. Они најбоље знају како им је било. Могу да замислим шта су она и то дете пролазили кроз живот. Она и Мирослав су то урадили у зрелом добу, а дете је било колатерална штета. Мислим да је требало да се заврши све ван суда. Требало је то решити на миран начин, овако су сви себи приредили велики стрес. Људски ми је несхватиљиво да нису могли то да реше. Схватам борбу жена за обавезно ДНК тестирање, али и ако се и донесе такав закон, то не би требало да се развлачи по јавности. Ружно је и то су много осетљиве ствари - рекла је Драгана Катић.

Фото: В. Данилов

 

Мирослав Илић истиче да још увек није видео пресуду. 

- Ја још увек нисам видео пресуду. Мирјана тврди да је донета, али то је само реч, мени још увек ништа није стигло, тек треба да видим шта ту пише. Док не видим пресуду не знам ништа. Али, ако је стварно тако како она каже, уложићу жалбу - рекао је Мирослав.

Фото: АТА имагес

 

Једна од малобројних колегиница које су биле уз Мирослава од самог почетка била је Нада Топчагић. Она га је здушно бранила, али је сада ипак одлучила да остане суздржана.

Фото: АТА имагес

 

- Не бих то коментарисала стварно. Не могу више да се бавим том темом. Имам своје мишљење и на тему доношења закона о обавезном ДНК тесту, али не бих се изјашњавала за медије по том питању.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".